НБА постави начало на гласуването за Мача на звездите. Този сезон

...
НБА постави начало на гласуването за Мача на звездите. Този сезон
Коментари Харесай

Ще се случи ли ново чудо с Везенков? България има възможност да го подкрепи

НБА сложи начало на гласуването за Мача на звездите. Този сезон България има представител в лигата в лицето на крилото на Сакраменто Александър Везенков. 

Вотът на почитателите към този момент е в ход и ще продължи до 20 януари 2024 г. Демонстративното събитие ще се организира на 18 февруари следващата година в „ Гейнбридж Фийлдхаус “, в Индианаполис. То ще бъде излъчено допълнително от 200 страни и територии по света и ще бъде излъчено на повече от 50 езика.

Всеки ден феновете на играта могат да избират по 10 баскетболисти – 5-тима от Западната и 5-тима от Източната конференция. Тази година от лигата са обезпечили шест дни, в които гласовете ще се броят за три – на Коледа (25 декември), на 1 януари, на 5 януари, на 12 януари, на 15 януари, както и на 19 януари, оповестява ball.bg.

Според разпоредбите на НБА, 50% от гласовете ще зависят от избора на почитателите, а по 25% си поделят играчите и публицистите, отразяващи мачовете от най-силното състезание в света. Междинните резултати ще бъдат обявени на 4-ти, 11-ти и 18 януари следващата година.

Титулярите за Мача на звездите в НБА ще станат ясни на 25 януари 2024 година, докато запасите ще бъдат оповестени на 1 февруари. Последните ще бъдат определени от треньорите в лигата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР